Landboforeningen Kronjylland arbejder for at skabe fornuftige rammer for landbruget. Et medlemskab af Landboforeningen Kronjylland bidrager til det politiske arbejde både på foreningsniveau og i Landbrug & Fødevarer.
 

Du kan støtte arbejdet ved at blive medlem af foreningen. Kontakt politisk sekretær Hanne H. Østergaard, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. el. 3092 6272 for at aftale medlemskab.

Det får du som medlem
Landboforeningen Kronjylland varetager alle landbrugets interesser i det kronjyske område.
Du kan som medlem deltage i foreningens arrangementer. Vi afholder løbende møder om aktuelle emner med relevans for landmænd.
Som aktivt medlem har du stemmeret og er valgbar til generalforsamlingen.
 

Nyhedsbrev
Der udsendes et nyhedsbrev som indeholder forskellige informationer om det politiske arbejde, både på landsplan og lokalt i foreningens område. Der vil også være forskellige medlemsoplysninger og annoncering af kommende arrangementer i foreningen.
Se nyhedsbreve her…
 

Landbrugsavisen
Som aktiv medlem får du LandbrugsAvisen digitalt og tilsendt. Avisen dækker aktiviteter i landbruget - faglige, politiske, økonomiske og sociale.
 

Medlemsfordele
Som aktiv medlem har du mulighed for at benytte forskellige tilbud og rabataftaler via Landbrug & Fødevarer, med f.eks OK på brændstof til bedriften og bilen, med Falck på abonnementer samt med diverse hotelophold.

Herudover kan du få rabat på indgangsbilletten til f.eks. Legoland og Tivoli. Du kan også få adgang til Finans.dk erhvervsnyheder samt til landmandsportalen Landmand.dk med adgang til Landbrugsinfo.dk, vejrudsigt, nyheder mv.

Endelig har du som aktiv medlem mulighed for at benytte de fordelagtige medlemstilbud på Gruppelivsforsikring, Sundhedsforsikring, Ulykkesforsikring, Ungeforsikring samt LandmandsPension. 

Se mere om de kontante medlemsfordele her.

Kontingent

Aktive medlemmer:

Bedriftsmedlem
Til Landbrug & Fødevarer:
1.292 kr. + 17,77 kr./ha. og 14,27 kr./100 kg. N (max. 12.756 kr.)
OG til Lbf. Kronjylland:
650 kr. + 10% af kontingent til Landbrug & Fødevarer

Aktive medlemmer i øvrigt 2.353 kr.

Ægtefælle/samlever 1.642 kr.

Medarbejder/LU-medlemskab 806 kr.

 

Passive medlemmer:

Interessemedlemskab incl. LandbrugsAvisen 1.806 kr.

Passiv medlemskab excl. LandbrugsAvisen 750 kr.


Alle priser er årligt og opgivet excl. moms.